Sporten där Skellefteå dominerar totalt: ”Nästan ett problem”

Sporten där Skellefteå dominerar totalt: ”Nästan ett problem”Sporten där Skellefteå dominerar totalt: ”Nästan ett problem”
Tog sex av sex SM-medaljerOrdföranden: ”Träning ger resultat”
26 mars 2024 12:18
Längdskidåkning

Nytt starkt lopp av Crüsell – avslutade SM i topp åtta

Nytt starkt lopp av Crüsell – avslutade SM i topp åttaNytt starkt lopp av Crüsell – avslutade SM i topp åtta
Enda junior på topp tio-placeringFörsökte hänga på svenska mästarinnan
25 mars 2024 15:30

Vann brons till Skellefteå – så ska de fira: "Bubbel och sushi"

Vann brons till Skellefteå – så ska de fira: "Bubbel och sushi"Vann brons till Skellefteå – så ska de fira: "Bubbel och sushi"
Vann SM-brons i stafettenElin Henriksson höll undan på sista sträckan
25 mars 2024 14:19
Skotercross

SM-guld och brons till Bygdsiljum – i storstjärnans frånvaro

SM-guld och brons till Bygdsiljum – i storstjärnans frånvaroSM-guld och brons till Bygdsiljum – i storstjärnans frånvaro
Wilma Jonsson vann guld – brons till Elise Jonsson
21 mars 2024 13:40

13:e plats i SM-finalen – för Skellefteå SK:s sprintduo

13:e plats i SM-finalen – för Skellefteå SK:s sprintduo13:e plats i SM-finalen – för Skellefteå SK:s sprintduo
Jonna Sundling och Emma Ribom vann guld
20 mars 2024 08:00
Sport

Sju SM-medaljer till Skellefteå Tkd under lördagen

Sju SM-medaljer till Skellefteå Tkd under lördagenSju SM-medaljer till Skellefteå Tkd under lördagen
Lista: Över 50 lokala deltagareFölj tävlingarna i Norrbotten
2 juli 2023 20:30
Bangolf

SBGK med lyckad SM-vecka – tog två medaljer: ”Kul”

SBGK med lyckad SM-vecka – tog två medaljer: ”Kul” SBGK med lyckad SM-vecka – tog två medaljer: ”Kul”
Lukas Oja tog hål på den individuella medaljtorkan
2 juli 2023 20:25
Sport

SM-veckan är över – så gick det för Skelleftedeltagarna

SM-veckan är över – så gick det för SkelleftedeltagarnaSM-veckan är över – så gick det för Skelleftedeltagarna
2 juli 2023 20:02
Discgolf

Skrällde med silver – trots ungt lag: ”Kändes oväntat”

Skrällde med silver – trots ungt lag: ”Kändes oväntat”Skrällde med silver – trots ungt lag: ”Kändes oväntat”
”Jag tror inte riktigt att det har sjunkit in än”
2 juli 2023 16:55
Kanot

Historiskt SM-guld till Skellefteå: ”Efterlängtat”

Historiskt SM-guld till Skellefteå: ”Efterlängtat”Historiskt SM-guld till Skellefteå: ”Efterlängtat”
Gick obesegrade genom SM-veckan
3 juli 2022 14:14
Rullskidor

Skidstjärnan höll för trycket – och Burträsksonen knep guldet: ”Det vill man ha till samlingen”

Skidstjärnan höll för trycket – och Burträsksonen knep guldet: ”Det vill man ha till samlingen”Skidstjärnan höll för trycket – och Burträsksonen knep guldet: ”Det vill man ha till samlingen”
15 juni 2022 12:30
Sport

Inför SM-veckan i Umeå – här är sporterna som är aktuella

Inför SM-veckan i Umeå – här är sporterna som är aktuellaInför SM-veckan i Umeå – här är sporterna som är aktuella
7 april 2022 14:00
Skotercross

Nårsa på väg mot SM-guld – men får inte försvara VM-titeln: "Värdelöst"

Nårsa på väg mot SM-guld – men får inte försvara VM-titeln: "Värdelöst"Nårsa på väg mot SM-guld – men får inte försvara VM-titeln: "Värdelöst"
26 mars 2022 15:58
Rodel

Fotbollsprofilen tillbaka – tog SM-silver i nya sporten • Vann mot OS-åkaren

Fotbollsprofilen tillbaka – tog SM-silver i nya sporten • Vann mot OS-åkarenFotbollsprofilen tillbaka – tog SM-silver i nya sporten • Vann mot OS-åkaren
26 mars 2022 09:59