Susanne H Osterling slutade tvåa med Tigerfeet Dynamite på Solänget.
Susanne H Osterling slutade tvåa med Tigerfeet Dynamite på Solänget. Foto: Arkivbild: Kanal 75

Tigerfeet Dynamite och Storspjuver tvåa i Ö-vik

Tigerfeet Dynamite och Storspjuver såg till att Skellefteåtravet fick med sig dubbla pallplatser på Solänget ikväll.

Tigerfeet Dynamite, tränad av Håkan Wikman och Anders Lundqvist, fick ett drömlopp i andra par utvändigt. Körande Susanne H Osterling satte in attacken i tredjespår i sista sväng och Tigerfeet Dynamite försökte sätta klorna i New Joker.

Favoriten, som hade gjort jobbet i dödens, höll dock undan med en halv längd. Tigerfeet Dynamite tjänade 12 500 kronor som tvåa 1.14,0a/1 640 meter.

Tvåa i comeback

Jens Erikssons Storspjuver var tillbaka på tävlingsbanan och gjorde sin första start sedan i början av maj. Femåringen fick en perfekt resa i rygg på ledande Ålia Rännil. Spetshästen ryckte undan i sista sväng och Storspjuver fick inrikta sig på att rädda andraplatsen. Det lyckades han också med och fick med sig 12 500 kronor som tvåa på 1.29,3/2 640 meter.

Blåste till spets

Johnny Sandmans Hazel Web kördes till spets av Ove A Lindqvist i måndagskvällens sista lopp. Zodiac Kronos satte press på ledaren på den sista långsidan och Hazel Web kunde inte försvara sig över upploppet. Hon höll till tredjeplatsen och tjänade 8 000 kronor.

Anmäl till Mediaombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut