Tim Söderlund ser ut att lämna Frölunda för att återvända till Skellefteå AIK igen.
Tim Söderlund ser ut att lämna Frölunda för att återvända till Skellefteå AIK igen. Foto: Erik Mårtensson/TT

Uppgift: Söderlund kan vara på väg tillbaka till Skellefteå AIK

Tim Söderlund ser ut att vara på väg tillbaka till Skellefteå. Enligt uppgifter till hockeybloggaren Mr Madhawk så återvänder Söderlund till Skellefteå AIK igen.

Under tisdagskvällen kom uppgifter om att Skellefteå AIK förstärker truppen. Enligt Expressens hockeybloggare Mr Madhawk, eller Johan Svensson som han heter, så lämnar Tim Söderlund Frölunda och återvänder för spel i Skellefteå AIK.

Inget lyft

Söderlund lämnade Skellefteå AIK efter förra säsongen där han noterades för 14 poäng på 43 SHL-matcher. Han skrev på för SHL-konkurrenten Frölunda, men han har inte fått något riktigt lyft i sin nya klubb. Det har bara blivit fem poäng på 26 matcher i Frölundatröjan.

Efter att ha varit avstängd i tre seriematcher så var Tim Söderlund petad i senaste matchen och fanns inte med på isen i den sista omgången innan årsskiftet. 16-årige succéforwarden Lucas Raymond tog hans plats i laget på hemmais mot Rögle i söndags.

Nu tyder det mesta på att Tim Söderlund lämnar Frölunda. Enligt Mr Madhawk så kommer han att presenteras för Skellefteå AIK inom kort.

Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut