Vill ha information om hur lagbygget kommer se ut inför säsongen.
Vill ha information om hur lagbygget kommer se ut inför säsongen. Foto: Erland Segerstedt/TT

Insändare: Hur kommer säsongens lagbygge se ut?

Som supporter till Skellefteå AIK vill man ju veta hur kommande säsong ska se ut. Tycker inte att AIK lever upp till att ge ut information angående truppens utformning, istället väntar man till hösten med det. Det innebär att jag bara får läsa om alla övriga SHL-lag som fyller sina trupper.

Det kan inte vara bra med tanke på försäljning av alla årskort och loger och att inte få se några spetsspelare komma in. Det kan inte heller vara bra för sponsorerna, som vill veta vad de får för pengarna.

Nää AIK – bli lite mer öppna och tänk också på att det är supportrarna som fyller arenan.

En toppcenter i första linan skulle ha varit det första nyförvärv inför säsongen, det ska inte vara som de senaste säsongerna när den värvningen har kommit just innan isstart. Då är risken stor att det blir som förra säsongen, då man fick dem som var över.

Nr 21 säsongen 72/73


Svar direkt:

Vi jobbar hårt men tålmodigt med truppbygget till nästa säsong, vi följer en plan som vi tror är bäst på lång sikt.

Jag har förståelse för att supportrarna kan känna att det inte händer något, särskilt när nyheterna från 13 andra lag vägs mot Skellefteås.

Vi har haft en stor del av truppen klar i god tid. Med tanke på det så behöver vi inte stressa för att bli klara utan det viktigaste är att vi hittar rätt spelare.

I övrigt så är jag glad att det finns ett engagemang och jag hoppas att vi ses på Skellefteå Kraft Arena i vinter.

Erik Forssell, GM i Skellefteå AIK

Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut