Robert Dahlgren
Robert Dahlgren Foto: Stefan Jerrevång/TT

Dahlgrens stall har förlängt med Seat

Cupra och Seat Sverige har förlängt sitt avtal med PWR Racing och kommer fortsätta tävla i STCC TCR Scandinavia till 2022

PWR Racing har sedan starten av samarbetet med Cupra och Seat Sverige 2016 tagit fyra mästerskapstitlar, varav två förartitlar med regerande STCC TCR Scandinavia-mästaren, Skelleftesonen Robert Dahlgren.Nu står det klart att samarbetet fortsätter.

– Vi på Seat och Cupra är ytterst glada över att kunna fortsätta vår resa ihop med PWR Racing. Satsningen sedan 2016 har starkt bidragit till den starka utvecklingen vi ser för Seat och Cupra i Sverige, säger Per Brinkenberg, märkeschef på Cupra och Seat Sverige i ett pressmeddelande.

Teamet kommer tävla med Cupras nya tävlingsbil Cupra Leon Competición i årets STCC-säsong.

– Vi har alltid varit mån om att försöka påverka och driva utveckling inom områden vi tycker är viktiga och intressanta. Tävling med elbilar är ett exempel. Därför känns det extra spännande och lovande att förlänga partnerskapet med två varumärken som pushar hårt för framtidens energikällor, säger Daniel Haglöf, vd och medgrundare på PWR Racing.

Anmäl till Mediaombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut