De nya lokalerna är mer än dubbelt så stora jämfört med tidigare.
– Det är en ganska otrolig satsning som våra fastighetsägare har valt att göra. Vi har cirka 200 sittplatser nu, jämfört med 116 platser tidigare. Sedan ett helt nytt, stort kök och en loungedel, säger Anna Pedersen.
Ökad efterfrågan
Efterfrågan har ständigt ökat för restaurangens luncher och mot slutet rymdes helt enkelt inte kunderna.
– Folk började till och med vända och gå härifrån. Det var kö ända till ytterdörren, och därifrån kunde de se att det inte fanns några lediga platser, säger Anna Säll.
Repay, som huserar i andra halvan av byggnaden, började också bli trångbodda ungefär samtidigt på grund av satsningen på entreprenörsskolan No Plan B.
– Då fick vi det här erbjudandet. Vi hade ju redan pratat om att bygga ut så det blev perfekt, säger Anna Säll.
Förkortat köerna
Fokus har legat på att förkorta kötiderna, med dubbla köleder och nytt kassasystem.
– Maten ändrar vi inte på. Självklart jobbar vi alltid för att bli bättre, men kunderna kan förvänta sig att samma grundkoncept står kvar.
Med den större lokalen hoppas Truckgatan kunna erbjuda mer cateringverksamhet och uthyrning av lokalen till fester och evenemang.
– Vi har haft en del tidigare men har aldrig marknadsfört det i och med att vi redan har haft så mycket med lunchverksamheten, säger Anna Säll.
– Nu blir det mer. Vi är ju mer stolta över lokalen, tidigare såg det mer ut som en skolmatsal, säger Anna Pedersen.
Femårsjubileum
Restaurang Truckgatan startades av Anders Holmbom under slutet av 00-talet. För exakt fem år sedan tog duon, som då var anställda i köket, över restaurangen.
– Vi hade i åtanke att vi skulle expandera men att det skulle bli såhär stort, det hade vi inte föreställt oss, säger Anna Pedersen.
Hon ser ljust på framtiden.
– Vi är väldigt positiva över att kommunen lägger en verksamhet här, det är kul att de satsar på Hedensbyn och låter det växa som industriområde. Sen har vi ju batterifabriken, säger hon.