Den första april tog Habibollah Kaffashian, 55 år, och Omid Kafashian, 35 år, över pizzeria Dallas efter förra ägarna Samer Hussein och Ayad Abid Ali som hade drivit restaurangen i tre år.
– Det känns jättebra. Restaurangen har ett bra läge mitt i centrum och en stor kundkrets, säger Omid då vi möts inne på Dallas.
Dallas är den äldsta pizzerian som fortfarande är verksam i Skellefteå. Den har funnits på sin nuvarande plats sedan 1994 och är kanske mest känt för att erbjuda gratis refill på läsk, vilket varit hysteriskt populärt genom åren.
Tänker ni fortsätta erbjuda gratis refill på läsk?
– Vi hade först tänkt ta bort det erbjudandet eftersom det blir en stor utgift, men efter att ha pratat med kunder och förstått hur mycket det betyder för restaurangen så ångrade vi oss. Vi kommer fortsätta erbjuda gratis refill, försäkrar Omid Kafashian.
Bröderna har dock en hel del planer på förändringar i restaurangen, men allt kommer inte ske på en gång utan de kommer att ta en sak i taget.
– Till att börja med kommer vi att förändra en del recept på exempelvis pastan och pizzasalladen för att få en godare smak. Sedan kommer vi satsa mycket på att lära känna kunderna och ge dem en bra upplevelse genom trevligt bemötande, menar Omid.
Längre fram har de planer på att bland annat servera alkohol i restaurangen.
– Det är något som kunder efterfrågar så det hoppas vi kunna införa ganska snart. Vi vill kunna servera öl och vin. Längre fram vill vi även renovera och fräscha upp lokalen. Vi tänker eventuellt att vi satsar ännu mer på "Dallas-temat" med svängdörrar och cowboy-hattar till personalen, berättar Omid.
De planerar även att rusta upp köket genom att köpa in en kolgrill för att grilla kyckling och kebab, samt induktionshällar för pastan.
Han och hans bror har båda lång erfarenhet inom branschen. Omid kommer senast från en pizzeria i Skelleftehamn där han jobbade i tre år och Habibollah har över 25 års erfarenhet i branschen och äger i dag även pizzeria Mamma Mia på Prästbordet i Skellefteå.
Nu jobbar förutom bröderna, Omids fru Laya i restaurangen, samt två timanställda som jobbar kvar sedan tidigare.
– Till sommaren är tanken att anställa ytterligare två personer, säger Omid.