Självklart, vart skulleden annars ha försvunnit för paret som delat ljuvt och lett på vägarna i så många år.
Lundgrens Trafik AB är sålt, bussarna och taxibilarna likaså. Kvar är Vasti och Sten-Ivar Lundgren och varje gång de känner för att tänka tillbaka på gamla tider, på vintermorgnar med skolskjutsar och mjölkkrukor bak på flaket i 30 minusgrader, då behöver de bara gå till garaget, för det är i alla fall kvar. Där, i köket där de anställda brukade ta sina fikapauser, hänger en minnestavla på väggen. På den kan man följa företagets saga i bilder.
– Det var pappa som startade åkeriet 1929, berättar Sten-Ivar.
Att han ochVasti blev ett par har till viss del med geografin att göra.
– Vi har vuxit upp i Risliden båda två, men vi är inte alls släkt, det har vi tagit reda på, försäkrar Vasti.
Att de blev ett par berodde också på att Sten-Ivar bjöd Vasti på skjuts en gång. Sedan blev det som sagt bröllop med stor fest i det som då kallades Magneten, men som numera är vida känt som Minigloben i Risliden.
– Det var 200 personer på kalaset, minns Sten-Ivar.
– Och så var det dans, tillägger Vasti och nynnar lite på brudvalsen, "Den vackraste dagen i år".
Efter det fortsattelivet med åkeriet, de anställda och sönerna som också började arbeta i företaget.
Förutom att köra taxi, linjebuss, skol- och mjölkskjutsar i hemtrakterna så har makarna dessutom sett det mesta av Sverige.
– Vi började flytta åt folk, först med bilen vi använde att skjutsa mjölk och skolbarn med. Det fick plats 17 personer i hytten och därbak fanns ett flak, berättar Sten-Ivar.
– Så småningom köpte vi en riktig möbelbuss för det blev bara fler och fler möbeltransporter framåt 70- och 80-talet. Många flyttade söderut. Efter några år var det ganska många som ringde och frågade om vi hade någon körning neråt landet, för nu skulle de flytta hem igen.
Så många byråarde har kört både hit och dit ... det går inte att räkna dem. Och hur många varv runt jorden åkeriets fordonsflotta hann med innan försäljningen 1992, det har varken Sten-Ivar eller Vasti någon koll på.
– Men det måste vara flera turer till månen.
Till månen lär de inte sticka iväg just idag, men i tisdags, på självaste Nationaldagen, då for paret iväg ända till Norsjö. Och där blev det fest. På Medan. Sönerna (båda jobbar åt Arctic Bus numera) fixade kalaset. Diamantparet behövde bara stå för inbjudningarna och det skötte de per telefon.
Men det måste vara flera turer till månen.