När Tommy Eriksson, South Side Brewing Company, berättar om konceptet som han och Vilda Kocken har kommit överrens vandrar tankarna iväg till den amerikanska södern. På uteserveringen kommer gästerna kunna slå sig ner i en miljö av höbalar, sågspånsgolv, öl och grillade köttbitar. Tommy Eriksson som själv bott i USA berättar att de har satsat på att få till en amerikansk känsla på sommarens uteservering.
– Det ska vara känslan av att vara lite low budget, inget fancy, berättar Eriksson.
South Side Brewing är ett lokalt bryggeri som brygger ett amerikanskt västkustinspirerat öl. Maten som serveras under sommaren kommer att vara enkel, rustik och så klart amerikansk.
- Det blir lite olika maträtter, bland annat rökta räkor, ribs och feta hamburgare. Förutom öl kommer det även finnas mixade drinkar och när det blir kallt framåt småtimmarna kan man dricka en irish coffe, säger Eriksson.
Beer garden, som öppnar idag, kommer att hålla till vid havsbadet ute i Boviken.
Det ska vara känslan av att vara lite low budget, inget fancy.