Flera sökte sig dit för att äta. Rickard Holm, operativ chef på Max, fanns också på plats vid vagnen.
– Just nu vet vi inte hur vi ska gå vidare. Vagnen kommer att stå här tillsvidare medan utredningen vid den gamla platsen pågår. När den är klar så går vi vidare, säger han.
Han säger att han är tacksam för samarbetet med fastighetsägaren och att kommunen var snabba med att godkänna företagets ansökan.
– Personalen har varit fantastiska i det här också och den support och de klappar på axeln vi har fått från gästerna värmer. Det gör att vi vill kämpa på ännu mer, säger Rickard Holm.
Han säger att det har kommit in otroligt mycket hejarop via sociala medier, men även från gäster som har mejlat och hört av sig på andra sätt.
Under fredagskvällen arbetades det febrilt med att göra vagnen klar inför lördagen.
– Det var en utmaning i kylan, för det var ju nästan –30 grader, men nu har det ju blivit lite varmare i alla fall, säger han.