Våga krydda pastan

Livsstil & fritid2017-10-18 07:50

Gör så här:

1. Skala och hacka den gula löken. Strimla kycklingköttet. Koka upp riktigt med saltat vatten och koka pastan. Fräs kyckling och lök i lika delar smör och rapsolja i en kastrull. Krydda med torkad chili och dra kastrullen från värmen.

2. Låt pastan rinna av i durkslag. Lägg tillbaka i kastrullen och tillsätt kyckling- och lökblandningen samt ägg, riven ost och grädde. Blanda runt över värme några sekunder. Krydda med salt och svartpeppar.

3. Fördela i djupa tallrikar och servera tomater samt blandade blad och persilja samt lättkokta ärtor till.

För 4 personer, 25 minuter 500 g färsk pasta alt. 250 g torkad 400 g benfritt kycklingkött 1 liten lök 1 tsk torkad chili smör och rapsolja 4 ägg 2 dl riven ost 2 dl mager grädde salt och svartpeppar Att äta till: ärtor blandade blad från olika salladssorter 3 tomater persilja 16731138Foto: TT Redigering 1.Foto: TT Redigering 1.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!