Uppdaterad klassiker

Livsstil & fritid2017-09-28 08:27

Gör så här:

1. Skala och skär löken i tunna klyftor, och skär morötterna i skivor. Skala och skär kålroten i sockerbitsstora tärningar. Skiva svampen. Avsluta med att skära kycklingköttet i bitar.

2. Bryn allt med rapsolja i en stekgryta. Tillsätt curry efter någon minut och låt dra ytterligare någon minut under varsam omrörning.

3. Tillsätt vatten, fond och timjan. Låt puttra under lock i 8-10 minuter. Tillsätt yoghurt och rör ned majsstärkelse löst i vatten. Låt sjuda 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och rårivna morötter.

För 4 personer, 30 minuter 500 g benfritt kycklingkött 1 stor gul lök 2 morötter 2 dl kålrot skuren i bitar 100 g färska champinjoner 1 msk curry 1 msk konc. kycklingfond 4-5 kvistar färsk timjan 3 dl vatten 2 dl kokbar yoghurt 1 msk majsstärkelse + 2 msk vatten rapsolja salt och peppar Att äta till: ris rårivna morötter 16731138Foto: TT Redigering 1.Foto: TT Redigering 1.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!