Tid för sallad

Livsstil & fritid2017-06-22 08:11

Gör så här:

1. Vispa samman dressingen av crème fraiche och majonnäs smaksatt med vitvinsvinäger och fransk senap. Smaka av med salt och peppar.

2. Skölj och riv isbergssalladen. Blanda med färdig salladsblandning. Skölj och dela körsbärstomaterna i halvor och skär gurkan i ganska stora bitar.

3. Skär kasslern i bitar med en dryg centimeters sida. Skär fetaosten i ungefär lika stora bitar. Blanda med grönsakerna och lägg upp i djupa tallrikar. Toppa med persilja och servera med dressing och gott bröd.

För 4 personer, 15 minuter 500 g kassler 150 g fetaost 1 huvud isbergssallad 1 påse blandade salladsblad, ca 150 g 1 litet tråg körsbärstomater, ca 200 g 1 gurka några kvistar persilja Till dressingen: 2 dl crème fraiche 4 msk majonnäs 1 tsk vitvinsvinäger 1 tsk fransk senap av dijontyp salt och vitpeppar Att äta till: bröd 16731138Foto: Dan Strandqvist.Foto: Dan Strandqvist.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!