Skördefest till middag

Livsstil & fritid2017-10-16 07:50

Gör så här:

1. Dela paprikorna och ta bort mellanväggar och fästen. Skär dem i 23 centimeter stora bitar. Dela champinjonerna i 23 delar beroende på storlek. Skala och hacka den gula löken fint. Skär auberginen i 23 centimeter stora bitar. Dela körsbärstomaterna på mitten.

2. Stek paprikor, svamp, gul lök och aubergine med olivolja i stor panna eller gryta. Pressa eller riv i vitlöksklyftan. Vänd runt grönsakerna flera gånger under tillagningen.

3. Skär halloumin i sockerbitsstora tärningar. Tillsätt ost, körsbärstomater och avspolade kikärter. Smaka av med salt, peppar och rikligt med bladpersilja.

För 4 personer, 20 minuter 1 gul paprika 1 grön paprika 1 röd paprika 200 g champinjoner 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 aubergine 1 ask körsbärstomater, ca 200 g 1 burk kokade kikärter, ca 250 g olivolja salt och peppar Att äta till: 150 g halloumi bladpersilja 16731138Foto: TT Redigering 1.Foto: TT Redigering 1.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!