Se där ett par verkligt grundläggande tips från coachen. Det vill säga Charles Smith som, om bara några dagar, utvidgar sin ledargärning i engelska och franska till att också gälla mat. "Romantisk matlagning för singlar" heter Medborgarskolans kurs som lockat sex personer, tre kvinnor och tre män, att inta sina platser vid spisen.
Det är första gången som matfantasten, matbloggaren (åtminstone ibland) och webbdesignern Charles, 33, från sydvästra England, fattar stekspaden för att lära ut allt han kan om vad en singel bör veta för att få till den där måltiden som blir ett minne för livet.
När N2 bad honom organisera en trerätters för två i romantikens tecken, då tog han hjälp av en treårig plättkonnässör, sonen William.
– Han älskar plättar, men vi hade inget mjöl hemma. Så jag letade i skåpet, hittade en påse pitepaltmix och använde det istället. Det blev jättegott.
När det nu ska bjudas på blinier till förrätt, då åker paltmixen fram igen. Plus rökt lax, räkor och stenbitsrom.
– Svenskar älskar lax och räkor, konstaterar Charles som undervisats om den lokala matkulturen av sin Kågefödda fru, Laila.
Innan det blev Kåge så blev det först tio år i Frankrike. Det var där Charles började med sin blogg, fiveeurofood.com,där han skrev om mat som bara kostade fem euro, det vill säga en femtiolapp.
En vän bad honom om hjälp med den egna bloggen och sedan dess har det bara rullat på i samma spår. Det blev ett eget företag, Wpopt, som han sköter hemifrån.
– 95 procent av mitt klientel finns i USA. Där är matbloggare väldigt populära. De tar fina bilder och skriver fina texter, men har problem med att få det att fungera rent tekniskt. Det är det jag hjälper till med.
Låt oss nu bli lite skönt romantiska igen och ägna oss åt det seriösa dejtandet. Charles personliga singelmiddagsminne härrör från den gången då han skulle bjuda sin då blivande fru på middag. Bestämde sig för gnocchi (italienska nudlar) med tomatsås.
– Jag hade ätit en fantastisk tomatsås på restaurang. Det var vodka i såsen, och nu ville jag göra likadant. Men det fanns ingen vodka hemma så jag hällde i en skvätt calvados, franskt äppelbrännvin, istället. Det luktade äpple i hela köket. Min fru trodde att hon skulle bli bjuden på äppelpaj.
Inte helt lyckat alltså, men det verkar ju som om det gick vägen ändå.
Och apropå att få det att gå vägen. Förutom en smula städning, som Charles så varmt rekommenderar, så är uppläggningen faktiskt ännu viktigare.
– Det gör inget om det är enkel mat, men den ska se fin ut. Då blir det gott.
Sedan har Charles - vars luktsinne är väl utvecklat, särskilt när det gäller extra goda, extra små tomater - en bestämd åsikt om sås. Ett ämne som kursdeltagarna säkert kommer att få höra mycket om.
– Inget går upp mot en god, hemlagad sås.
Och ingenting i såsväg kan någonsin toppa en hemlagad majonnäs som man rört ihop själv.
– Det är enkelt, försäkrar Charles med emfas.
N2 kan inte göra annat än att hålla med. Den som äger en stavmixer fixar elegant sin personligt kryddade majonnäs på två minuter blankt.
Hur Charles bär sig åt är en exklusiv kunskap, enbart avsedd för de kursande singlarna. Säkra kort ska man vara rädd om.
Sedan är det ju så att majonnäs passar till så mycket. Lax till exempel. Som så många av oss lär vara så förtjusta i.