Gör så här:
1. Koka pennen i saltat vatten. Överkoka inte. Tippa upp den färdiga pastan i durkslag och låt den rinna av ordentligt. Slå tillbaka pastan till kastrullen och ringla över en matsked olivolja. Blanda väl.
2. Skär kasslern i små tärningar. Skala och finhacka den gula löken. Riv osten.
3. Fräs samman smör och vetemjöl i en kastrull. Späd med mjölk och grädde och se till att det blir en slät sås som får sjuda sakta i minst 5 minuter. Blanda ned pasta, riven ost, gul lök och kassler i pastakastrullen. Pressa eller riv i vitlök och tillsätt oregano och kycklingfond. Slå till sist på såsen och blanda ordentligt. Salta och peppra.
4. Tippa upp allt i ugnssäker form. Grädda i 200 graders ugn i cirka 35 minuter. Servera med skivade tomater, riven sallad och persilja.