Nyttig snabbmat

Livsstil & fritid2017-10-02 07:48

Gör så här:

1. Strimla isbergssalladen, skär tomaterna i bitar, gurkan i skivor, rädisorna i halvor och rödlöken i tunna skivor. Låt musslorna rinna av i sil eller durkslag. Lägg upp salladen i portionsskålar.

2. Blanda vinägretten i en burk med tättslutande lock: Olivolja, vinäger, fransk senap och salt. På med locket och ruska ordentligt. Fördela över salladsportionerna. Garnera med citronklyftor och spänstig dill. Servera med rostat bröd.

För 3-4 personer, 10 minuter 2 burkar musslor i vatten, ca 300 g (går även bra med rökta) 1 huvud isbergssallad 3 tomater 1/2 gurka 1 knippe rädisor 1 liten rödlök Till vinägretten: 2 msk olivolja 1 tsk vitvinsvinäger 1 tsk fransk senap 1 krm salt Att äta till: 1 citron dill rostat bröd 16731138Foto: TT Redigering 1.Foto: TT Redigering 1.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!