Mat över generationsgränserna

Livsstil & fritid2017-10-19 07:50

Gör så här:

1. Blanda veteströbröd med tacokrydda. Vänd skinkschnitzeln (väljer man hel benfri kotlettrad, skär man bort fettkappan och skär sedan 2 centimeter breda skivor som bankas ut) först i vetemjöl, sedan uppvispat ägg och till sist i det kryddade veteströbrödet.

2. Stek köttet i lika delar smör och rapsolja i medelvarm panna. Krydda med svartpeppar och beräkna ungefär 2 minuter per sida. Håll koll så paneringen inte bränner.

3. Servera de tacokryddade skinkschnitzlarna med ris, tomatsalsa, majs, rå lök och sallad.

För 4 personer, 25 minuter 600 g skinkschnitzel eller ännu hellre hel benfri kotlettrad 3 msk vetemjöl 1 ägg 1/2 påse tacokrydda, ca 20 g 1 1/2 dl veteströbröd svartpeppar smör och rapsolja Att äta till: tomatsalsa majs ris rå lök blandad sallad 16731138Foto: TT Redigering 1.Foto: TT Redigering 1.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!