Gör så här:
1. Putsa köttet. Blanda rödvin, rosmarin och svartpeppar. Lägg kött och marinad i en plastpåse. Ställ kallt i 1 dygn.
2. Slå bort marinaden. Salta köttet, stick in en stektermometer och stek i 150 graders ugn till en kärntemperatur på 58 grader. Ta ut och linda in köttet i folie 10 minuter innan det skivas upp.
3. Skala och dela rotsaker och lök i bitar. Lägg i långpanna, tillsätt olja, rosmarin, salt och peppar. Stek 25 minuter i 175 graders ugn.
4. Smörfräs hackad gul lök och persiljestjälkar i en kastrull. Tillsätt vatten, vin och fond. Koka upp och red av med majsstärkelse. Sjud skyn i 5 minuter, smaka av med soja, salt och peppar.
5. Sila skyn och skär köttet i tunna skivor. Servera det ljummet med varm sås och rostade rotsaker.