Läcker skaldjursmix

Livsstil & fritid2017-08-26 12:28

Gör så här:

1. Riv salladsbladen och arrangera på tallrikar. Blanda olivolja med citronsmak, vinäger, salt och ett par varv på vitpepparkvarnen. Droppa dressingen över salladsbladen.

2. Garnera med skivade champinjoner, rädisor, tomatklyftor och gurkskivor. Avsluta med olika sorters skaldjur, citron och färska örter på topp.

Servera salladen med skivad baguette doppad i vitlökskryddad olivolja och rosta i het ugn.

4 personer

Blandade salladsblad, exempelvis ekblads-, isbergs- och romansallad

3-4 tomater

1 bit gurka

100 g färska champinjoner

1 knippa rädisor

1 citron

färska örter

blandade skaldjur, exempelvis räkor, musslor, havskräftor, hummer

Till dressing:

2 msk olivolja med citronsmak

1 msk vittvinsvinäger

1 nypa flingsalt

vitpeppar

Äta till:

baguette

vitlöksolja

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!