Krydda med ost

Livsstil & fritid2018-02-03 05:40

Gör så här:

1. Snitta upp kycklingfiléerna ungefär som korvbröd och lägg i smala bitar av ädelost. Tryck ihop och linda bacon runt. Salta och peppra, men tänk på att både ost och bacon tillför salt så krydda varsamt.

2. Koka matvete i med grönsaksbuljong. Beräkna koktiden till ungefär 1215 minuter. Låt stå en stund innan servering.

3. Stek de fyllda och baconlindade kycklingfiléerna i lika delar smör och rapsolja. Efterstek under lock på låg värme i 810 minuter. Servera med matvetet och blandade blad.

För 4 personer, 30 minuter 4 kycklingfiléer, ca 500 g 80 g ädelost 8 skivor bacon salt och peppar smör och rapsolja Att äta till: matvete 1 tsk grönsaksbuljong i pulverform blandade blad 16731140Foto: TT Redigering 1.Foto: TT Redigering 1.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!