En normal onsdag kan man för fem eller tio kronor vardera, njuta av:
banankaka
skumraketer
hallongrottor
kubbar
kardemummabullar med rabarberfyllning
wienerbröd,
kaffejojo
chokladrutor
munkar
vaniljsockerkaka.
Det mesta bakas av husmor Kerstin Åhman, men några av sorterna var köpta.
Här är Kerstins recept på kaffejojo:
250 g rumsvarmt smör
1 dl socker
2 msk honung
5 dl vetemjöl
Kaffekräm:
200 g smör
1 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
2 äggulor
2 msk starkt kaffe
Lägg smör, socker, honung och mjöl i mixer och mixa till en deg. Rulla degen till en rulle som är cirka 4 cm i diameter. Rulla in i plastfolie och lägg en timme i kyl.
Skär degen i 20 skivor. Grädda på bakplåtspapper mitt i ugnen i 200 grader cirka 10 minuter. Låt kakorna kallna
Rör alla ingredienser till kaffekrämen till en jämn smet. Bred krämen på hälften av kakorna och lägg samman. Pudra på florsocker före servering.