Kassler i woken

Livsstil & fritid2017-05-31 07:55

Gör så här:

1. Dra bort eventuellt nät från kasslern och skär i tunna strimlor. Skär rödlöken i tunna klyftor och broccolin i små buketter. Ge broccolin ett uppkok i saltat vatten.

2. Koka upp soja, chilisås, socker, vinäger och vatten. Den ska bara kokas upp, inget mer.

3. Stek kassler och rödlök några minuter i rapsolja. Ta upp och håll varmt under folie. Snabbstek wokgrönsakerna. Tillsätt broccolin, haricots verts, kassler och rödlök efter någon minut. Salta lätt. Lägg upp och ringla lite sås över. Ris är snudd på självklart tillbehör.

För 4 personer, 25 minuter 600 g kassler i bit 1 påse wokgrönsaker, ca 600 g 1 rödlök 250 g färsk broccoli 100 g frysta haricots verts salt rapsolja Till såsen: 1 dl kinesisk soja 1 dl thailändsk chilisås 1 msk vitvinsvinäger 2 msk socker 1 dl vatten Att äta till: ris 16731138Foto: Dan Strandqvist.Foto: Dan Strandqvist.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!