Italienska smaker

Livsstil & fritid2017-05-10 07:22

Gör så här:

1. Skär kasslern i strimlor. Skär löken i klyftor. Blanda färskriven parmesanost med ägg och grädde. Krydda lätt med nymald svartpeppar. Salt finns så det räcker i ost och kassler.

2. Koka pastan som vanligt i rikligt med lättsaltat vatten. Tillsätt ärtor sista minuten. Låt rinna av i durkslag.

3. Fräs kassler och lök med lite olivolja i den tömda pastakastrullen. Slå tillbaka pasta och ärtor. Tillsätt ägg-, ost- och gräddbladningen. Rör om hastigt, dra från plattan och krydda med svartpeppar. Garnera med ruccolasallad och tomat i klyftor.

För 4 personer, 20 minuter 400 g spagetti 400 g lättrökt kassler 1 gul lök 3 ägg 1 dl färskriven parmesanost 2 dl mager grädde svartpeppar olivolja Att äta till: ärtor ruccolasallad tomater 16731139Foto: Dan Strandqvist.Foto: Dan Strandqvist.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!