Grönt godis från grillen

Livsstil & fritid2017-08-28 07:44

Gör så här:

1. Blanda glaze av flytande honung, rapsolja, indonesisk söt soja, fransk senap och några droppar röd tabasco.

2. Skär paprikorna i stora bitar. Ta bort fästen och kärnhus. Skala lökarna och dela majskolvarna i två halvor på längden. Pensla med olja. Salta och peppra.

3. Grilla över fin glöd. När de fått fin färg, lyft över till en aluminiumform av engångsmodell som placerats vid kanten av grillen. Pensla på glaze och låt de efterdra en stund i värmen utan att de bränner. Serveras som varm vegetarisk mat från grillen med blandade blad och örter.

För 4 personer, 30 minuter 4 majskolvar från burk 1 gul paprika 1 röd paprika 1 grön paprika 2 knippor färska små lökar 1 msk rapsolja salt och vitpeppar Glaze: 3 msk flytande honung 1 1/2 msk rapsolja 1 1/2 msk söt indonesisk soja 1 msk ljus, fransk senap några droppar röd tabasco Att äta till: blandade blad och örter 16731078Foto: TT Redigering 1.Foto: TT Redigering 1.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!