Gör så här:
1. Gnid in steken med salt och peppar. Stick in en stektermometer och lägg steken på grillen. Se till att köttet får färg runt om, det kräver flera vändningar. Lägg en bit tjock ugnsfolie i kanten av grillen och grilla steken på folien under lock tills kärntemperaturen är 70 grader. Det tar normalt ungefär en timme. Lyft steken från grillen och låt vila minst 10 minuter innan den skivas upp.
2. Dela paprikor, tomater och gul lök i halvor som grillas mjuka. Finhacka grönsakerna i matberedare. Tillsätt senap och olivolja. Kör samman och smaka av med salt och peppar. Såsen bjuds ljummen.
3. Skiva upp auberginen och salta snittytorna. Droppa över god olivolja och låt allt dra i 10 minuter innan auberginskivorna grillas.
4. Skiva upp köttet och servera med grillad aubergine och paprikasalsa. Sallad och bladpersilja smakar gott till.