Gör så här:
1. Hacka spenatbladen grovt. Blanda spenatblad och 2 deciliter grädde i en kastrull. Koka upp och tillsätt grönsaksbuljong samt muskotnöt. Sjud ett par minuter utan lock, så att det blir krämigt. Smaka av med muskotnöt, salt och vitpeppar.
2. Dela fisken i fyra portionsbitar. Salta och peppra lätt och vänd i vetemjöl. Vispa upp äggen med 2 matskedar grädde i en djup tallrik. Hetta upp en stekpanna och tillsätt smör och rapsolja. När smöret slutat skumma vänds den mjölade fisken i äggsmeten och lägg direkt i pannan. Sänk värmen och stek fisken en dryg minut per sida. Lyft över den till en ugnsfast form.
3. Fördela spenatblandningen över fisken. Dela tomaterna i halvor och lägg med snittytan uppåt bredvid fisken. Lägg tunna skivor mozzarella över både fisk och tomater. Gratinera i ugnen på 225 grader i 810 minuter. Servera med kokt potatis.