Gott och lättlagat

Livsstil & fritid2017-11-02 06:49

Gör så här:

1. Knäck äggen i en rymlig skål. Vispa så att gulorna går sönder, men inte mer. Slå i grädde, kycklingfond och krydda lätt med salt och vitpeppar. Vispa lite till.

2. Tillsätt en tesked rapsolja i en ljummen panna och sedan de uppvispade äggen. Rör i botten på pannan. Fortsätt röra till dess äggröran börjar stelna. Den ska bara stanna, inte stekas. Lägg upp och håll den varm under folie.

3. Stek prinskorvarna i lika delar smör och rapsolja. Servera med tomater och persilja.

För 4 personer, 10 minuter 10 ägg 1 dl mager grädde 1 tsk konc. kycklingfond salt och peppar smör och rapsolja Att äta till: 600 g prinskorv 23 tomater persilja eller annan örtkrydda 16731138Foto: TT Redigering 1.Foto: TT Redigering 1.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!