Godare tortellini

Livsstil & fritid2017-04-20 08:44

Gör så här:

1. Skär laxen i bitar med ungefär 3 centimeters sida. Dela avkoadon och skär i bitar.

2. Koka tortellinin i saltat vatten, enligt förpackningen.

3. Koka upp vatten, grädde och vin. Tillsätt kycklingfond och red med majsstärkelse löst i vatten till en krämig konsistens. Sjud 5 minuter, salta och peppra.

4. Stek laxbitarna i lika delar smör och rapsolja. Låt pastan rinna av i durkslag. Fördela den på tallrikar och ringla över sås. Toppa med lax, räkor och avokado.

För 4 personer, 20 minuter 400 g tortellini med svampfyllning 300 g laxfilé 200 g skalade räkor 2 avokado smör och rapsolja Till såsen: 2 dl grädde 2 dl vatten 1 dl torrt vitt vin 1 msk konc. kycklingfond 1 msk majsstärkelse + 1 1/2 msk vatten salt och peppar 16731138Foto: Dan Strandqvist.Foto: Dan Strandqvist.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!