Genvägen till myssoffan

Livsstil & fritid2017-09-15 07:22

Gör så här:

1. Strimla köttet ganska tunt. Skiva den gula löken och champinjonerna. Hetta upp en stekgryta. Bryn först köttet i rapsolja. Efter ett par minuter tillsätts lök, haricots verts och champinjoner. Låt steka samman under omrörning 23 minuter. Tillsätt passerade tomater, grönsaksbuljong, hackad timjan och socker.

2. Låt grytan koka upp. Red av med majsstärkelse löst i vatten och låt puttra i 10 minuter. Smaka av med salt och svartpeppar.

3. Servera med ris, blandade salladsblad förstärkt med några mogna tomater skurna i klyftor.

För 4 personer, 25 minuter 600 g nötinnanlår eller lövbiff 1 gul lök 100 g haricots verts 100 g färska champinjoner 2 msk rapsolja 500 g passerade tomater 1 msk grönsaksbuljong i pulverform 1 msk finhackad färsk timjan 1 tsk strösocker 1 msk majsstärkelse + 2 msk vatten salt och svartpeppar Att äta till: ris blandade blad 3-4 tomater 16731138Foto: TT Redigering 1.Foto: TT Redigering 1.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!