Favoritkyckling

Livsstil & fritid2017-10-04 07:48

Gör så här:

1. Skiva svampen, hacka löken och fräs blandningen med smör i rymlig kastrull. Tillsätt vatten, grädde och buljongpulver. Låt koka upp, red med majsstärkelse löst i vatten. Låt sjuda i 5 minuter. Smaka av med salt.

2. Skär kycklingfiléerna i tunna skivor eller köp dem färdigskivade. Lägg ut och krydda skivorna med thailändsk curry och salt. Vänd i pankoströ. Värm rapsolja i en stekpanna och stek knappt 2 minuter per sida. Ta upp och mellanlanda på hushållspapper.

3. Lägg upp ris, därefter sås och överst kycklingen. Servera med sallad och tomat.

För 4 personer, 25 minuter 600 g kycklingfilé 2 dl pankoströbröd 1 tsk röd thailändsk curry salt 1 dl rapsolja Till såsen: 200 g färska champinjoner 1 liten gul lök 3 dl vatten 2 dl grädde 1 1/2 tsk vegetariskt buljongpulver 1 1/2 msk majsstärkelse + 2 msk vatten smör Att äta till: ris blandade salladsblad tomat 16731138Foto: TT Redigering 1.Foto: TT Redigering 1.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!