En enkel Medelhavspanna

Livsstil & fritid2017-09-20 08:47

Gör så här:

1. Strimla köttet ganska fint. Dela zucchini och aubergine på längden och skär sedan grönsakerna i centimetertjocka skivor. Skiva tomaterna och skär den gula löken i tunna klyftor.

2. Börja med att steka köttet ett par minuter i olivolja under omrörning. Krydda med salt och peppar. Ta upp köttet och lägg i grönsakerna. Låt de steka sakta i olivolja till dess att de börjar bli något mosiga. Vänd ned köttet.

3. Tillsätt oliver och rosmarin. Vänd runt och lägg upp på fat eller tallrikar. Toppa med extra rosmarin och smulad fetaost. Serveras med blandad sallad och gott bröd.

För 4 personer, 20 minuter 500 g fläskkött, kotlett eller skinkschnitzel 2 zucchini 1 aubergine 1 gul lök 3 tomater 1 dl svarta oliver 1 msk grovt hackad färsk rosmarin olivolja salt och svartpeppar Att äta till: 150 g fetaost blandade salladsblad gott bröd 16731138Foto: TT Redigering 1.Foto: TT Redigering 1.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!