Egna fiskpinnar

Livsstil & fritid2017-08-22 08:44

Gör så här:

1. Skär fisken i strimlor. Tvätta en citron och riv bort det yttersta gula skalet. Blanda det med ströbröd. Vänd fisken först i vetemjöl, sedan uppvispat ägg och till sist i det smaksatta ströbrödet.

2. Stek i lika delar smör och rapsolja. Salta och peppra.

3. Blanda yoghurt med dill, persilja och gräslök. Peppra och salta efter smak. Servera fiskpinnarna med lättkokta grönsaker, salladsblad och sås.

4 personer 600 g hällefilé 4 msk vetemjöl 1 uppvispat ägg 1 1/2 dl veteströbröd det gula skalet från en citron, fint rivet salt och vitpeppar smör och rapsolja till stekning Till såsen: 2 dl matlagningsyoghurt 1 msk vardera av hackad dill, persilja och gräslök salt och peppar Äta till: salladsblad lättkokta grönsaker 19691443

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!