Dressingen gör salladen

Livsstil & fritid2018-01-24 05:45

Gör så här:

1. Pensla kycklingköttet med grillolja och stek i ugnen på 175 grader i 30 minuter. Se till att köttet är helt genomstekt.

2. Blanda samman ingredienserna till dressingen.

3. Ge de gröna bönorna ett uppkok i saltat vatten. Skär tomaterna i halvor, gurkan i bitar och riv salladen ganska grovt. Blanda grönsaker med bönor och majskorn. Lägg i portionsskålar och toppa med kycklingbitar. Servera dressingen i skål vid sidan med ett gott bröd till.

För 4 personer, 35 minuter 600 g kycklingbröst eller benfria lår 1 stort huvud roman- eller krispsallad 8–12 körbärstomater 1/2 gurka 1 röd paprika 1 liten burk majs 100 g haricots verts Till dressingen: 1 dl majonnäs 1/2 dl crème fraiche 2 msk het mango chutney 1/2 msk curry 1/2 tsk sambal oelek 1/2 dl konc. apelsinjuice 1 msk socker salt och peppar Att äta till: gott bröd 16731134Foto: TT Redigering 1.Foto: TT Redigering 1.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!