Biff på asiatiskt vis

Livsstil & fritid2017-08-31 07:44

Gör så här:

1. Hacka vitlöken. Strimla biffen. Skär sparrisen i bitar, cirka 5 centimeter långa och hacka chilin.

2. Fräs vitlöken med olja i het panna eller wok. Fortsätt med kött, vänd runt, sedan sparris, vänd igen, och sist ostron- och fisksås, socker, vatten och kalvfond. Se till att allt blir riktigt hett.

3. Lägg upp och garnera med hackad chili och blandade salladsblad. Gott ris serveras i skål vid sidan.

För 4 personer, 20 minuter 3 msk rapsolja 3 vitlöksklyftor 400 g nötkött, utskuren biff eller lövbiff 200 g grön sparris 1 msk ostronsås 1 msk fisksås 1 msk strösocker 2 dl vatten 1 tsk koncentrerad kalvfond 1-2 krm finhackad chili Att äta till: ris blandade salladsblad 16731113Foto: TT Redigering 1.Foto: TT Redigering 1.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!