Baconpasta

Livsstil & fritid2018-03-01 05:11

Gör så här:

1. Strimla bacon och riv osten. Koka upp riktigt med vatten till pastan och koka någon halvminut kortare än vad som står på paketet. Låt rinna av.

2. Sätt tillbaka kastrullen på spisen och fräs baconbitarna med olivolja någon minut. Slå tillbaka pastan, rör ned riven ost och grädde, och smula över en tärning grönsaksbuljong. Låt allt koka upp men inte mer. Smaka av med salt, om det ens behövs, och svartpeppar.

3. Fördela pastan på tallrikar och krydda med extra svartpeppar. Servera med blandad sallad och ärtor.

För 4 personer, 20 minuter 300 g torkad spaghetti eller 500 g färsk 2 paket bacon, ca 300 g 1 msk olivolja 3 dl grädde, gärna mager 3 dl riven ost för gratänger 1 tärning grönsaksbuljong salt och svartpeppar Att äta till: blandad sallad ärtor 1023694Ost, grädde och bacon förvandlar spaghettin till en krämig dröm. Foto: TTOst, grädde och bacon förvandlar spaghettin till en krämig dröm. Foto: TT

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!