Annorlunda sallad

Livsstil & fritid2017-04-19 08:44

Gör så här:

1. Koka upp vatten smaksatt med en tärning grönsaksbuljong. Lägg i couscousen och koka kraftigt utan lock i 20 minuter. Spola bönorna hastigt i hett vatten, tippa ned i couscouskastrullen. Blanda och häll i durkslag.

2. Skiva tomater och skär rödlöken i smala klyftor. Lägg en grund med blandad sallad i djupa tallrikar. Fördela couscous- och bönblandningen, som gärna får vara lätt ljummen, över och toppa med tomat och rödlök.

3. Avsluta med fetaost, svartpeppar, några droppar olivolja och persilja. Rostat bröd smakar gott till.

För 4 personer, 30 minuter 2,5 dl moghrabiah 9 dl vatten 1 tärning grönsaksbuljong 1 förp. blandade kokta bönor, ca. 380 g 1 påse blandad sallad 3 tomater 1 rödlök 150 g fetaost 1 kruka persilja olivolja svartpeppar Att äta till: rostat bröd 16731138Foto: Dan Strandqvist.Foto: Dan Strandqvist.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!