Granqvist hyllades i hemstaden

Andreas Granqvist med dottern Nova vid Terrasstrapporna i Helsingborg för att ta emot hyllningarna efter kvartsfinalen i årets fotbolls-VM.
Andreas Granqvist med dottern Nova vid Terrasstrapporna i Helsingborg för att ta emot hyllningarna efter kvartsfinalen i årets fotbolls-VM. Foto: TT
Många hade trotsat regnet och samlats i Helsingborg för att delta i hyllningen till Andreas Granqvist och Martin Olsson efter fotbolls-VM.

Granqvist, som kommer att spela i Helsingborg och superettan till hösten, fick motta jubel och ovationer för bidraget till den svenska kvartsfinalplatsen i Ryssland.

– Det är fantastiskt att vara hemma även om det kunde varit bättre väder. Men det är sånt man får ta, säger den svenske lagkaptenen till Aftonbladet.

Fullt med folk samlade vid Terrasstrapporna i Helsingborg för att hylla Andreas Granqvist och Martin Olsson efter kvartsfinalen i årets fotbolls-VM.
Fullt med folk samlade vid Terrasstrapporna i Helsingborg för att hylla Andreas Granqvist och Martin Olsson efter kvartsfinalen i årets fotbolls-VM. Foto: TT

Flera personer, bland annat Granqvists gamle ungdomstränare Evert Sandberg, höll tal.

TT

Anmäl till Pressombudsmannen Skriv ut