Live-published photos and videos via Shootitlive

Fota och vinn – skicka in dina mest älskade sommarbilder

Nu är det dags för Norrans populära fototävling "Sommarbilden". Skicka in dina bästa sommarbilder för chansen att vinna ett presentkort på 5000 kronor. Du har fram till den 19 augusti på dig att delta.

Så här gör du: Ta en bild, skicka den till sommarbilden@norran.se. I ämnesraden skriver du din bildtext och vem som tagit bilden. OBS, skriv ingen text i själva mejlet, endast i ämnesfältet.

Hur länge pågår tävlingen? Den pågår från och med nu till den 19 augusti.

Var publiceras dina bilder? Alla inskickade bidrag publiceras på norran.se (de godkänns manuellt av Norrans personal så de kommer inte in i bildspelet direkt de skickas. De sorteras på när bilden togs). Ett urval kommer även att publiceras i tidningen.

Hur avgörs tävlingen? En jury på Norran väljer ut ett antal favoriter bland bilder som skickats in. En öppen omröstning på norran.se avgör sedan vem som vinner.

De tre bästa bilderna vinner presentkort. Första pris är på 5000 kronor, andra på 1000 kronor, tredje på 500 kronor. Vinnarna kontaktas via mejl.

Obs! Bilderna i bildspelet ovan sorteras på fotodatum, så om du inte hittar din bild långt fram i bildspelet, leta länge bak. Det kan även ta några timmar innan bilderna blir synliga, så skicka inte in dubbletter!

Vi kommer att radera de dubbletter som skickas in.

Anmäl till Pressombudsmannen Skriv ut
Jobb+ logo