Live-published photos and videos via Shootitlive

OBS! Bilderna i bildspelet ovan sorteras på fotodatum, så om du inte hittar din bild långt fram i bildspelet, leta längre bak. Det kan även ta några timmar innan bilderna blir synliga, så skicka inte in dubbletter.

Fota och vinn – skicka in din mest älskade sommarbild

Nu är det dags för Norrans populära fototävling ”Sommarbilden”. Skicka in din bästa sommarbild för chansen att vinna ett presentkort på 5 000 kronor. Du har fram till den 18 augusti på dig att delta.

Så här gör du: Ta en bild, skicka den till sommarbilden@norran.se. I ämnesraden skriver du din bildtext och vem som tagit bilden. OBS! skriv ingen text i själva mejlet, endast i ämnesfältet.

”Sommarbilden”

• Hur länge pågår tävlingen?

Den pågår från och med nu till och med den 18 augusti.

• Var publiceras dina bilder?

Alla inskickade bidrag publiceras på norran.se (de godkänns manuellt av Norrans personal så de kommer inte in i bildspelet direkt de skickas. De sorteras på när bilden togs). Ett urval kommer även att publiceras i tidningen.

• Hur avgörs tävlingen?

En jury på Norran väljer ut ett antal favoriter bland bilder som skickats in. En öppen omröstning på norran.se avgör sedan vem som vinner.

De tre bästa bilderna vinner presentkort på 5 000 kronor, 1 000 kronor respektive 500 kronor. Vinnarna kontaktas via mejl.

Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut