Efter årsmötet avtackades  medlemmar med en liten present för sitt engagemang för föreningen.
Efter årsmötet avtackades medlemmar med en liten present för sitt engagemang för föreningen. Foto: Roland Selberg

Nya medlemmar hos Arvidsjaurs SPF

Notera att denna artikel är från förra året.

Tisdag 20 februari genomfördes årsmöte avseende 2017 års verksamhet. Ett 40-tal medlemmar hade hörsammat kallelsen. Inledning hölls av ordinarie ordförande som hälsade välkommen och därefter parentation för en bortgången medlem.

Som tidigare årsmöten valdes Karl-Gustav Lindström till mötesordförande och Rolf Björklund till sekreterare. Ett radarpar som genomförde förhandlingarna på c:a 45 minuter! Detta tack vare ett utomordentligt förarbete av vår valberedning med Elaine Westerlund som sammankallande. Rolf Björklund omvaldes till ordförande och som ledamöter i styrelsen valdes Monica Egefjord Berggren, Roland Selberg, Sissel Lundman, Sigvard Berggren och Hans-Åke Pettersson. Utöver dessa valdes ett antal funktionärer med olika uppdrag för föreningen.

Verksamheten under 2017 har präglats av olika aktiviteter, både inom föreningen och i resegruppen. Dessutom har ett hårt pågått med att få vårt centrala medlemsregister och hemsida i ordning.

Uppskattade resor tillsammans med PRO och SKPF avd 126 har gjorts till nyårsrevy i Piteå, Åsele marknad och Nolia. Ett stort arbete lagts ner på medlemsrekrytering och medlemsvård. Detta har utmynnat i ett stort antal nya medlemmar.

Efter årsmötet avtackades några avgångna medlemmar med en liten present. Därefter bjöd föreningen på smörgåstårta varefter lotteridragning förrättades.

Roland Selberg

Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut
Jobb+ logo