Array
Array Foto: Karin Långdahl

Gamla godingar med Joel Nunez

Notera att denna artikel är från förra året.

Elvis Presley, Engelbert Humperdinck, Frank Sinatra och Glenn Miller var i fokus när när föreningen Aktiva Seniorer hade avdelningsstämma på EFS Arken häromdagen. Gamla goa låtar, helt i publikens smak, framfördes nämligen av Joel Nunez inför ett 90-tal medlemmar.

Joel Nunez, kuban, ursprungligen från Puerto Rico, uppvuxen i USA, är inte bara känd i Skelleflteå med omnejd, utan även i musikkretsar i USA, där han växte upp. Sång och musik har gått som en röd tråd genom hans liv och i dag är det hans levebröd.

Han kom till Skellefteå år 2014 och hans fantastiska röst, har sedan dess roat människorna i och utanför Skellefteå. Han låter stundtals som Elvis Presley som givetvis är en av hans idoler.

Joels framträdande var avslutning på föreningsstämman, som leddes föredömligt snabbt av Göran Carlbäck .Gunda Johansson omvaldes som ordförande i ett år, nya ledamöter blev Barbro Wallin för två år och Sören Wallén, ny webbmaster för ett år. Karin Långdahl avgående webbmaster, avtackades för mångårigt arbete med hemsidan av ordföranden Gunda Johansson.

Karin Långdahl

Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut
Jobb+ logo