Drevet mot North Power börjar bli löjligt

Jag vet inte om det är dagens samtid eller vad som driver denna hysteri mot North Power och rivaliteten mot Björklöven, men det börjar bli löjligt.

Skribenten menar att North Power är hjärtat i Skellefteå AIK.

Skribenten menar att North Power är hjärtat i Skellefteå AIK.

Foto: Ola Westerberg

Insändare2022-09-03 06:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

"Hata Löven" – alla vet att det är mer syskonkärlek än någonting annat och jag kan garantera att de som klagar aldrig har stått på ståplats, gått hem med ömma händer, brännande hals och bankande huvudvärk. North Power är hjärtat i klubben, lika viktigt som spelarna ute på isen.

Det som kanske är mest beklämmande är hur otacksamma alla är mot North Power, deras arbete, tiden och passionen som läggs på klubben. Till alla er som klagar på North Power, hur tror ni inramningen på våra matcher hade varit om det inte vore för vår klack? Samma klack som blivit hyllad i pressarna världen över.

Alla borde förstå vad hata Löven innebär, om man inte gör det eller om ett barn inte gör det, då förklarar man det. På samma sätt som vi har hatkärlek till våra grannländer har vi mot Löven, det är verkligen inte svårare eller mer komplicerat än så.

Slutligen vill jag rikta ett stort tack till North Power och alla som match ut och match in står där och gör allt för vårt lag, i vått och torrt. Ni har min fulla respekt och kärlek.

Hasbullah på TW