Hockeybloggen

Uppgifter: Förra AIK-målvakten muntligt överens med SHL-konkurrent

Förra veckan berättade Norran att Mantas Armalis lämnar Skellefteå AIK. Nu uppger Sportexpressen att målvakten ska ha gjort klart en muntlig överenskommelse med Djurgården.
Uppgifter gör gällande att Mantas Armalis ska vara överens med Djurgården.
Uppgifter gör gällande att Mantas Armalis ska vara överens med Djurgården. Foto: Claus Meyer/TT

Som för många andra lag i dessa tidiga silly season tider cirkulerar uppgifter och rykten om vart alla spelare med utgående kontrakt kommer hamna. Eller snarare när uppgifterna om de nya klubbadresserna kommer tillkännages under SHL:s värvningsstopp.

Som Norran tidigare berättat i förra veckan så blir inte Mantas Armalis kvar i Skellefteå AIK. Och hans agent ville inte berätta om han hade en ny klubb klar.

Men enligt podcasten Hockeystudion ska en återkom till Djurgården vara aktuell för Armalis. Och enligt Sportexpressen ska det finnas en muntlig överenskommelse mellan parterna.

Armalis har som bekant tidigare spelat i Djurgården två säsonger där han stod i kassen 54 matcher innan han gick till AHL och KHL åren efter det.

I övrigt har Djurgården gällande kontrakt med Niklas Svedberg, men de som har utgående kontrakt är Karri Rämö och Robin Jensen.

Anmäl till Mediaombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut