Hockeybloggen

Uppgifter: Efter AIK-avskedet – Robertsson i möte med Linköping

Sportexpressen gick under fredagen ut med uppgifterna om att Bert Robertsson är i kontakt med Linköping. Första mötet ska ha skett på hotell Scandic i Linköping. ”Jag måste se om mitt hus, så jag pratar med de som vill prata med mig”, säger Robertsson till Norran.
Enligt uppgifter till Expressen har Bert Robertsson varit i möte med Linköpings general manager Niklas Persson under fredagen.
Enligt uppgifter till Expressen har Bert Robertsson varit i möte med Linköpings general manager Niklas Persson under fredagen. Foto: Erland Segerstedt / TT

Bert Robertsson lämnade Skellefteå AIK i tisdags efter att klubbens säsong tog slut mot Djurgården. Nu ska Robertsson enligt uppgifter från hockeybloggaren MrMadhawk vara i kontakt med SHL-konkurrenten Linköping.

– Jag är egentligen nere för att titta på J18-laget och deras slutspel. Samtidigt har jag skjutit mycket framför mig under slutspelet. Så jag passade på att prata lite, säger Robertsson som har bestämt sig för att fortsätta satsa på hockeyn och letar nytt uppdrag.

Linköping har letat efter den perfekta ledaren som kan ta plats bredvid Klas Östman och Johan Åkerman, som är assisterande tränare. Och Robertsson verkar vara en kandidat som passar in i Linköpingsmallen.

Under lunchtid i dag ska Linköpings general manager Niklas Persson ha haft ett möte med Robertsson och hans familj på hotell Scandic i centrala Linköping.

Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut