Hockeybloggen

Stefan Klockare blir kvar i Skellefteå AIK i ytterligare två säsonger.
Stefan Klockare blir kvar i Skellefteå AIK i ytterligare två säsonger. Foto: Erland Segerstedt/TT

Stefan Klockare förlänger med AIK: ”Brinner oerhört mycket för föreningen"

Silly season har precis börjat för Skellefteå AIK och redan dagen efter säsongen tog slut har klubben förlängt med Stefan Klockare. ”Vi har givetvis en stor revanschlusta och ska nu titta framåt för att jobba och kriga väldigt, väldigt hårt”, säger han om kontraktsförlängningen i ett pressmeddelande.

Nu är det klart att AIK förlänger med Stefan Klockare som gör sin 16:e säsong i klubben som tränare. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2020/2021 och så här säger han i klubbens pressmeddelande:

”Jag brinner oerhört mycket för föreningen så det känns fantastiskt kul att få vara kvar. Vi har givetvis en stor revanschlusta och ska nu titta framåt för att jobba och kriga väldigt, väldigt hårt, säger han om kontraktsförlängningen. De kommer in med ny energi och ett nytt ledarskap så det ska bli intressant att se hur vi kan få ihop det här. Jag tycker att både vi i föreningen och Skellefteborna ska titta framåt. Vi får aldrig vara nöjda utan vi ska höja blicken och kämpa om guldet varje år för det finns inget annat i min värld. Detta hoppas jag kunna vara med och tillföra i Skellefteå AIK.”

Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut