Foto: Privat

Peter Ivansson

Vår son, storebror och farbror, Peter Ivansson, Skellefteå, har lämnat den här världen alldeles för tidigt, endast 62 år gammal. Efter att ha kämpat mot en alltför aggressiv cancer under nästan två år så orkade hans kropp inte längre och den 27 augusti somnade han stilla in på Skellefteå lasarett.

Peter har levt ett spännande liv där snickrande, jakt och countrymusik varit hans stora passioner. Han var sällan den som ställde sig längst fram, men han var en trygg och lojal vän och ville väl mot alla dem som fanns i hans närhet. Han har arbetat med flyg, tåg, byggande och har även drivit ett eget byggföretag.

Peter växte upp i ett hem präglat av en stark gudstro. Redan i unga år formades den i honom och har varit det som burit i de jobbiga passagerna i livet. Under slutet av hans sjukdom så sa han ofta att han var klar att lämna den här jorden för ett bättre liv någon annanstans.

Att Peter inte finns med oss längre är overkligt och vi ser ingen som helst mening i det. Han hade så mycket mer att ge. Vi saknar hans ständiga berättande, hans humor, värmen, omsorgen och handtagen han gärna erbjöd.

Hans kropp finns inte här mer, men vi kommer aldrig glömma. Och vi kommer att ses igen lite längre fram.

Mamma och pappa, bröderna och syskonbarnen

Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut