Foto: Privat

Karl-Olof Selin

Karl-Olof Selin, Skellefteå, har efter en kort tids sjukdom somnat in, den 28 juni, i en ålder av 75 år, på lasarettet i Skellefteå.

Han var son till Torsten och Inga Selin och var äldst i en syskonskara på sex. Han växte upp i föräldrahemmet i Kusfors.

I unga år träffade han sin blivande fru Gunvor i Boliden. De gifte sig 1970 i Skellefteå och fick sedan två söner, Magnus och Jörgen, och även två barnbarn.

Karl-Olof arbetade bland annat som körskollärare och busschaufför och avslutade sin karriär som trafikledare på Skellefteåbuss färdtjänst.

Han tog väl hand om sin fru, som var sjukpensionär från 40 års ålder, sina barn och barnbarn. Han älskade att hjälpa sina söner, släkt och vänner med olika projekt. Han ställde alltid upp om det skulle tapetseras, målas eller byggas något. Han var en riktig ”handyman”. Han hade svårt att sitta still utan ville hela tiden göra något. Han åkte gärna och hämtade sina barnbarn för att följa dem på träningar runt om i Skellefteå. Han spenderade också mycket tid uppe i Kankberg där han och hans fru hade en sommarstuga vid vattnet.

Hans avtryck på jorden är stort och kommer finnas kvar för alltid. Karl-Olof var en älskad man, pappa, svärfar, farfar och bror. Saknaden är stor och han lämnar ett stort tomrum efter sig.

Familjen

Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut