Irma Larsson

Lördagen den 3 augusti somnade Irma in.

Irma föddes 1930 i Missenträsk, dotter till Mauritz och Thea Lundberg. Hon var deras tredje dotter av sammanlagt fyra döttrar.

Efter avslutad skolgång blev det arbete på olika arbetsplatser. I 20 års åldern lockade fortsatta studier på Eldviks Folkhögskola i Burtäsk. Irma fick anställning inom Postverket och hamnade tillslut i Bjursele. Där träffade hon Rolf Larsson från Hemmingen och de gifte sig 1957. I Bjursele byggde de upp sitt hem och inredde ett postkontor. Där arbetade hon tills det blev indraget. Då började hon som lantbrevbärare som hon fortsatte med fram till pensionen.

Familjen utökades med sönerna Hans och Anders, sedan kom det också barnbarn och barnbarnsbarn. Alla fanns med i hennes tankar hela tiden.

Platsen som hon trivdes allra bäst på var stugan i Gautosjö. Där blev det många båt och skoterturer, samt att hon var en mästare på att fiska.

Vi känner en stor sorg och saknad men vi är också tacksamma för den tiden vi fick tillsammans. Ett stort tack till personalen på Vinkelbo och Solbacka för er varma omsorg.

Familjen

Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut