Foto: Privat

Bosse Wikström

Min make, vår pappa, son och bror Bosse Wikström, Kroksjön, har lämnat oss i sorg och saknad, endast 58 år gammal, efter en tids sjukdom.

Bosse var son till Elna och Henning Wikström och växte upp i Långträsk tillsammans med sina två bröder.

Han började tidigt sitt yrkesliv som bilmekaniker och blev sedermera verkstadschef. Däremellan hann han även utbilda sig till maskiningenjör. Bosse har arbetat på ett flertal bilfirmor i Skellefteå: Första jobbet på Stålbergs Bil, sista på Bildahl.

Under 1980-talet träffade Bosse sin Kerstin och de flyttade till en villa i Kroksjön. Tre söner föddes: Emil, Johan och Robert.

Bosse var en händig och mångkunnig person när det gällde diverse fordon och maskiner förstås, men även vid renovering av villan och allehanda andra byggprojekt.

Tillsammans med familjen gjordes en del resor, främst inom Sverige och till länder kring Medelhavet. En av höjdpunkterna var resan till sonen i San Francisco som gjordes hösten 2018, strax innan Bosse blev sjuk. Bland annat fick han då uppleva en bilfärd på den kända vägen Highway one.

Bosse var en omtänksam person och ställde alltid upp med att ge en hjälpande hand till nära och kära. Han kommer alltid att finnas kvar i våra minnen.

Familjen

Anmäl till Pressombudsmannen Rätta artikeln Skriv ut